125 g Schär „Mix Pastisserie”,
70 g puha vaj,
2 tojás,
1 dl tej,
80 g cukor,
1 csipet só,
1 csomag vaníliás cukor
1.
Keverje krémes állagúra a vajat, a cukrot és a vaníliás cukrot, majd adja hozzá a tojást és keverje az egészet addig, míg világos és habos állagú masszát nem kap.
2.
Adja hozzá a lisztet és a sót, végül öntse bele a tejet. Hagyja kb. 10 percig pihenni a tésztát, közben melegítse fel a gofrisütőt.
3.
Amint elérte a megfelelő hőmérsékletet, öntsön egyenletesen néhány kanál tésztát a sütő formájába. Süsse aranybarnára.
Előre elkészítjük a tölteléket. A mákhoz vagy a dióhoz hozzáadjuk a cukrot és a vaníliás cukrot, összekeverjük pici tejjel, és ezzel az összeállítással már is meg lehet tölteni (én...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy tálba szórd bele a lisztet, a sütőport, a cukrot, a felolvasztott vajat és a tejet majd keverd el csomómentesre. Sűrű nagyon sűrű tésztát kell hogy kapj úgy adagold a tejet is...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű1. A tojás sárgákat habosra keverjük 20 dkg cukorral és 10 evőkanál vízzel. 2. A lisztet elkeverjük a dióval és a sütőporral és az előzőekhez adjuk. 3. A tojásfehérjét a maradék...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEzt mindet összegyúrom, majd a tésztát hűtőbe teszem pont annyi időre amíg a töltelékekkel elkészülök. majd öt egyforma részre osztunk. A részeket elnyújtjuk egyenletesen téglalap...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű