csirkecomb
brokkoli
cékla
kaliforniai paprika
burgonya
lilahagyma
vöröshagyma
gomba
sárgarépa
fokhagyma
körte
Sütéshez: kacsazsír
Fűszerezéshez: Lucullus sültcsirke fűszersó
A zöldségeket megpucoltam, feldaraboltam, a csirkecombokat megmostam, majd bevagdostam és befűszereztem. Egy magasabb oldalú tepsi aljába kacsazsírt tettem, ráfektettem a csirkecombokat, majd rápakoltam a zöldségeket. Azért tettem alulra a húst, mert a zöldségektől sokkal ízletesebb lesz. 250 fokos sütőben alufóliával lefedve pároltam 40 percet, majd levettem a fóliát és a csirkecombokat felülre pakoltam, hogy ne csak párolódjanak, de szép színt is kapjanak. Kb. másfél óra alatt elkészíthető étel. Nagyon laktató és nagyon finom
A csirkemellet kisebb kockákra vágjuk fel, sózzuk, borsozzuk és 2 tk. csirke fűszersót teszünk rá. 5 dkg vajat megolvasztunk egy serpenyőben. Ha elolvadt a vaj, rádobjuk a csirkét....
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA kétféle darált húst, az olajon szürkére piritom,rászórom és csak összekeverem az apróra vágott hagymát,megszórom oregánoval, bazsalikommal,beletöröm a foghagymát,felöntöm egy kis...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőtököt és a burgonyát egy tálba tesszük, hozzáadjuk a felvert tojásokat és a felaprított hagymát is, majd fűszerezzük és robotgéppel összedolgozzuk. Ezután belekeverjük a must...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű.A szalámit a felvágott és megpirított szalonna zsírjában megpirítjuk. A csíkokra vágott hagymát, keverjük bele. Ha megpároltuk a hagymát öntsünk bele egy-két bögre vizet és addig...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű