35 dkg liszt
15 dkg zsír
10 dkg porcukor
1 tojás
fél csomag sütőpor
kevés tej
só
alma, fahéj
A tésztát összegyúrjuk, tepsibe simítjuk. A tetejére szeleteljük az almát és közepesre előmelegített sütőben körülbelül 30 percig sütjük.
Az almát meg lehet szórni esetleg tört dióval.
A kikevert tésztát negyed órára tegyük a hűtőbe Forrósítsunk fel 4-5 ujjnyi olajat, amikor már forró állítsuk bele a sütőformát és hagyjuk átmelegedni A sütőformát mártsuk bele...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz őszibarackot mossuk meg és vágjuk apró kockákra, az áfonyát is mossuk meg, majd csepegtessük le róla a vizet. Készítsünk elő 4 nagyobb poharat. Rakjuk bele rétege...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTálba tesszük a hozzávalókat és robotgéppel összedolgozzuk, ha a tészta sűrűvé vált kivajazott sütőformába öntjük és 180 fokon 40 percen át sütjük. Hagyjuk kihűlni, majd ketté vágj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű