4 db tojás
édesítő
1 cs sütőpor
1 cs gesztenyemassza ( 15 dkg a piskótához, a maradék a belsejébe)
Csokikrém (kókuszkrém, kakaópor, édesítő)
A tojást, édesítőt, gesztenyemasszát és sütőport turmixoljuk, majd muffinformákba öntjük.
Gesztenyemasszát nyomunk a közepébe, majd előmelegített sütőben kb 20 – 25 perc alatt megsütjük.
Csoki krémmel díszítjük és reszelt gesztenyemasszával.
Tészta hozzávalóit a lekvár kivételével tésztává gyúrom. Két egyforma részre osztom. Az első kinyújtott lapot sütőpapiros sütőlapra teszem, megszurkálom és lekvárral megkenem. A...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat tálba felütjük, hozzáadjuk a cukrot, a vanliás cukrot és a puha vajat, robotgéppel krémesre keverjük. A lisztet a kakaóporral, a sütőporral és a szódabikarbónával össze...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű