30 dkg kukorica
10 dkg zöldborsó
20 dkg zöldbab
3 evőkanál majonéz
4 evőkanál natúr joghurt
3 gerezd fokhagyma
1 evőkanál almaecet
só, bors
A kukoricakonzervet felbontjuk és szűrőbe öntjük a kukoricát. A mirelit zöldborsót és a zöldbabot egy kevés olívaolajon megdinszteljük, majd lecsöpögtetjük és hagyjuk kihűlni. Ezt követően a zöldségeket egy tálba tesszük és meglocsoljuk az almaecettel. A joghurtot és a majonézt összekeverjük, sózzuk és borsozzuk,hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, majd ráöntjük a zöldségekre. Lehűtjük és tálalhatjuk.
a a fagyasztóból veszem elő az uborka salátának valót akkor egy szűrőbe teszem és jó forró vízzel leöntöm összekeverem és utána hideg vízzel öntöm le...Így elveszi a hűtő ""ízét""...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát vékony karikákra vágjuk és rászórjuk a sót, cukrot. A paradicsomot negyedbe, nyolcadba vágjuk, és hozzáadjuk a hagymához. Ráöntjük az ecetet, az olajat, rászórjuk a petre...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször az összes hozzávaló összekeverésével készítsük el az öntetet. Ezután szeleteljük fel a saláta hozzávalóit. Hámozzuk meg az avokádót, vegyük ki a magot, és vágjuk fel vékony...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű