6 tojás
6 evőkanál cukor
6 evőkanál víz
8 evőkanál liszt
1 tk szódabikarbóna
A sárgákat a cukorral habosra keverjük, majd a vízzel és a szódabikarbónával együtt még egy jó ideig keverjük (a régi szakácskönyvek 10 percet javasolnak). Ezután tesszük bele felváltva a lisztet, meg a kemény habbá vert tojásfehérjét.
In a food processor, pulse together almond flour, salt, and baking soda Pulse in dark chocolate until texture of coarse sand Pulse in dates until texture of coarse sand Pulse in...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kekszhez a száraz hozzávalókat összekeverjük egy tálban, majd a szobahőmérsékletű vajjal összegyúrjuk. Hengereket formázunk belőle, fóliába csomagolva a fagyasztóba tesszük pihen...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojássárgáját a cukorral kikeverem. Hozzáadom a sütőporos lisztet, a kakaót, az olajat, majd a kemény habbá vert tojásfehérjét. Kivajazott, lisztezett tepsibe öntöm. Sütöm. Tölt...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesEgy kisebb vekniformát ostyalapokkal kibélelünk. A mogyorót és a mandulát szétterítjük a tepsiben, és 160 fokos sütőben 10-15 percig sütjük. Akkor jó, ha szép fényes és illatos. A...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű