Tarja
1kg gomba
tojás
sajt
tejföl
hagyma
Recept: a tarját besózzuk, hirtelen serpenyőben elősütjük, majd kizsírozott tepsibe tesszük. 1 kg gombát hagymával puhára pirítunk, sóval és fehérborssal ízesítjük. A gombaragut a hús köré rakjuk (mintegy falat képezve), meglocsoljuk tejföllel, majd megszórjuk reszelt sajttal (csak a ragut). A húsokra egy-egy tojást ütünk, pirospaprikával megszórjuk és kb. 1,5 óra alatt, fóliával letakarva készre sütjük.
A hússzeleteket kiklopfoljuk, majd megsózzuk és megszórjuk őrölt borssal. Legalább fél órát hagyjuk állni, hogy az ízek átjárják. A császárszalonnát ízlés szerinti kockákra vágjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA darált húshoz adjuk az előzőleg beáztatott zsemlét, az apróra vágott vöröshagymát, az összezúzott fokhagymát, a tojást, és fűszerezzük. Formázzuk, majd forró olajban kisütjük. K...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű.a tarját mind 2 oldalán meg klopfolom,(meg puhítom a hús rostjait),majd be fűszerezem,a sóval óvatosan bánok,mert mustárral és zúzott fokhagyma keverékével be dörzsölöm,1 tálba ra...
Elkészítési idő: 24+0,5 óra Nehézség: Könnyű• A húst nem túl kicsi kockákra vágom. Hasonló nagyságúra darabolom a krumplit, a répát és a hagymát is. A wokba beleöntök egy kevés olajat, és amikor átmelegszik, beleteszem a hús...
Elkészítési idő: 1-1.5 óra Nehézség: Közepes