13 dkg fehér csokoládé
3 tojás
13 dkg krémsajt
1. Olvaszd fel kíméletesen a csokoládét vízfürdő fölött vagy mikrohullámú sütőben.
2. Forgasd bele a krémsajtot és addig keverd, amíg egyenletes állagú lesz.
3. Válaszd szét a tojásokat és a sárgáját keverd a krémhez.
4. Verd fel a tojásfehérjét, ezt is keverd az imént elkészített masszához. Ettől lesz extra puha.
5. Három bögrét bélelj ki sütőpapírral, majd töltsd bele a sajttorta tésztát.
6. Helyezd a bögréket egy tepsire, önts melléjük egy pohár vizet.
7. 160 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc lesz kész.
Ha kihűlt, a papírral óvatosan kiemelheted a sütit.
Gyümölccsel kínálva még finomabb!
A vajat, a mézet, a tojást és a cukrot robotgéppel habosra kevertem, majd hozzáadtam a sütőporral, fűszerekkel elkevert lisztet és a tejet. Apróra vágtam a diót, a csokit és az asz...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesElkészítés: 1. Az élesztőt elkeverem 1 evőkanál tejfölben. A lisztben a cukrot és a sót elkeverem, beleteszem a zsírt, az élesztővel elkevert tejfölt és + még annyi tejfölt, hogy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet összekeverjük a sütőporral, margarinnal, hozzáadjuk a cukrot, a kakaót, tojást és összegyúrjuk. Kettéosztjuk a tésztát, és két lapot készítünk. Az egyiket kikent közep...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűlangyos cukros tejben felfuttatjuk az élesztőt,hozzáadjuk a lisztet, a két tojás sárgáját, a lágy vajat, 2-3 evőkanál olajat, a cukrot. Annyi tejjel keverjük össze, hogy lágy noke...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű