1 kg natúr halfilé (fagyasztott)
só, őrölt bors, petrezselyemzöld
citrom
20 dkg tejszínes krémsajt (nálam Camping)
12 dkg trappista sajt
2 gerezd fokhagyma
kevés olaj, liszt
A fagyos halszeleteket szobahőmérsékleten hagytam felengedni, majd tenyérnyi darabokra vágtam (így lett 8 szelet).
Besóztam, citromlével meglocsoltam.
A tejszínes krémsajtot tálba tettem, hozzáreszeltem a trappistát, ízesítettem sóval, őrölt borssal, aprított petrezselyemzölddel és zúzott fokhagymával, egyneművé kevertem.
A halszeleteket lisztbe forgattam, kevés olajon elősütöttem.
Kiolajazott tepsibe rakosgattam, tetejükön elosztottam a sajtbundát úgy, hogy szépen befedje.
Előmelegített, 180 fokos sütőben szép pirosra sütöttem, párolt rizzsel és párolt vegyes zöldséggel tálaltam.
Az almát meghámoztam, magházát eltávolítottam, kockára vágtam. Egy nagy fazékban feltettem főni a vízzel és a cukorral. Forrástól számítva kb. 20 percig főztem, majd beleöntöttem...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz almát megtisztítjuk, magházukat kivágjuk, cikkekre szeleteljük és a vízben feltesszük főzni. Hozzáadjuk a cukrot, kardamomot, fahéjat, vaníliát és néhány perc alatt megfőzzük....
Elkészítési idő: 5 per Nehézség: KönnyűElőször elkészítjük a kókuszcsókot. A tojásfehérjéből kemény habot verünk, hozzáadjuk a cukrot, és addig keverjük, míg a cukor el nem olvad benne. Ezután beleforgatjuk a kókuszres...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: Könnyű