menu

Családireceptkönyv.hu

Cukkini lángos


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


- 1 közepes cukkinit meghámoztam, kivettem a magházát, nagy lyukú reszelőn legyalultam.
- Picit megsóztam, állni hagytam, majd két tenyerem között kinyomkodtam a levét.
- Hozzákevertem 1 tojást, 1 ek szezámmaglisztet, 1 ek darált mandulát, 1 ek kókuszreszeléket, kb 1 mk sütőport.

Elkészítés:


- 1 közepes cukkinit meghámoztam, kivettem a magházát, nagy lyukú reszelőn legyalultam.
- Picit megsóztam, állni hagytam, majd két tenyerem között kinyomkodtam a levét.
- Hozzákevertem 1 tojást, 1 ek szezámmaglisztet, 1 ek darált mandulát, 1 ek kókuszreszeléket, kb 1 mk sütőport.
- Mivel hígnak találtam, kapott még kókuszreszeléket.
- Közepes-nagy lángon, darabonként 1 tk forró kókuszzsíron mindkét felét megsütöttem (falapát+villa kombóval forgattam).

Cukkini lángos

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Erika
Lecsós gombás csirkemáj rizzsel
Lecsós gombás csirkemáj rizzsel

Elkészítjük a lecsót fűszerpaprikával, félretesszük. A májat és a gombát felkockázzuk, majd külön-külön lepirítjuk. A gombára sót borsot teszünk, a májra borsot és bőven majorannát...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: László
Babfőzelék
Babfőzelék

Babot egy éjszaka áztat, majd leszűr. Hideg vízben, hogy ellepje, a babot és a hús(oka)at feltesz főni 30-40 percre.Az elején bele a kocka vhagymát, babért, borsot. A sót a végén (...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Babos karaj
Babos karaj

A szalonna zsírját kisütjük, kiszedjük egy tányérra, félrerakjuk. (Ha túl sok zsír sült ki belőle, leszedjük, hogy kb. 2 evőkanálnyi maradjon.) A húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsoz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Tejfölös karfiolpaprikás
Tejfölös karfiolpaprikás

A kockára vágott hagymát olajon megdinszteljük, meghintjük paprikával, felengedem kevés vízzel, ezt egyszer elfőzöm, majd újra felengedem, hozzáteszem a rózsákra bontott karfiolt,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk