menu

Családireceptkönyv.hu

Paradicsomszószos rigatoni


Írta:

Elk. idő: 30 perc
Adag: 1
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 csomag rigatoni tészta
fűszeres paradicsomszósz
vaj
parmezán

Elkészítés:


Kedves Felhasználónk,

Sajnálattal értesítjük, hogy ennek a receptnek törölnünk kellett néhány elemét, plagizálás miatt. A szerző és kérte a tartalom eltávolítását.

A recept linkje:
http://www.gabojsza.hu/2016/05/paradicsomszoszos-rigatoni.html

Sajnáljuk a kellemetlenséget és kérjük máskor csak szabadon felhasználható tartalmakat másoljon.
Csaladireceptkonyv.hu

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Tésztafélék,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: A
Pasta per la pizza
Pasta per la pizza

1, A kézmeleg vízben keverd el a cukrot és az olívaolajat, és morzsold bele az élesztőt. Hagyd néhány percig felfutni. 2, A lisztet és a sót szitáld egy nagyobb munkapultra vagy e...

Elkészítési idő: 1 óra 50 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Lángos
Lángos

A hozzávalókat, a leírt sorrendben, beleteszem egy tálba és a elkészítem, brdagasztom a tésztát.Mikor kész, egy kilisztezett deszkára teszem és nyolcfelé vágom. Kis cipókat vagy...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Sajtos sonkás tortellini mártással
Sajtos sonkás tortellini mártással

A sonkát és a hagymát apró kockákra vágjuk. Majd a forró vajban megpirítjuk, megszórjuk a liszttel, további 1 percig forrósítjuk, majd felöntjük a levessel és tejszínnel. Felfőzzü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Sándor
Juhtúros-spenótos stíriai metélt
Juhtúros-spenótos stíriai metélt

A sütőt előmelegítjük 200C fokra. Keverőtálban összekeverjük a lisztet és a juhtúrót, hozzáadunk egy csipet sót, két tojássárgáját, és tésztát gyúrun belőle. Közepesen kemény, jól...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk