25 dkg tehéntúró
2 dl tejföl
1 db lila hagyma
só ízlés szerint
bors ízlés szerintha
1 kk cayenne bors
1 tk petrezselyem
1 csokor metélőhagyma
2 teáskanál fűszerpaprika
fokhagymapor ízlés szerint
25 dkg túrót, 2 dl tejfölt, egy fej apróra darabolt lilahagymát összekeverünk, majd fűszerezzük egy kis borssal, sóval, cayenne borssal, fokhagyma granulátummal, petrezselyemmel, metélőhagymával és fűszerpaprikával.
Úgy finom, ha az ízek összeérnek, így érdemes fogyasztás előtt néhány órával elkészíteni.
Tojásokat a xilitollal verd habosra habverővel, majd add hozzá az oliva olajat, narancslé felét és mandula aromát. Aztán lassan adagold bele a lisztet és sütőport, hogy ne legye...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy serpenyőben olívaolajat hevítünk, majd megpirítjuk rajta a finomra aprított vöröshagymát és fokhagymát. Eközben megtisztítjuk a paradicsomot, a paprikát és a cukkinit,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz olasz finomság lényege, hogy apró pirítósdarabokra halmoznak minden földi jót. A paradicsom, a hagyma és a fokhagyma jolly joker triót alkot, de kiadósabb reggeli reményébe...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA banánt villával nyomkodd össze, majd keverd össze az összes hozzávalót és 200°os előmelegített sütőben süsd 15-20 percig! ?
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű