menu

Családireceptkönyv.hu

Krumpli saláta


Írta:

Elk. idő: 40 perc
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


krumpli
ecet

étolaj

Elkészítés:


Megfőzzük a krumplit héjában.
Mikor nagyjából kihűlt,felkarikázzuk,ízlés szerint sózzuk,
majd hozzáadjuk az ecetet és az olajat.
Sokat kóstolgassuk,mert csak úgy lesz jó.
Tökéletes kiegészítője lehet sült húsoknak,esetleg halaknak.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: suhajpeter
Amerikai káposztasaláta
Amerikai káposztasaláta

A zöldségeket megtisztítjuk, a káposztát egész vékony csíkokra vágjuk, a sárgarépát a reszelő nagy lyukán lereszeljük, a kettőt összekeverjük. A porcukrot egy tálba szórjuk, elk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: GereHajnal
Grillezett cukkinihasáb parmezánnal
Grillezett cukkinihasáb parmezánnal

1. Kapcsold be a sütőt 200 fokra, bélelj ki sütőpapírral egy tepsit 2. Keverd össze egy tálkában a parmezánt és a fűszereket 3. Sorakoztasd a cukkinit a tepsire és szórd meg bőve...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Magyaros babsaláta
Magyaros babsaláta

A babsalátában az a jó, hogy nagyon gyorsan összedobható. Pepecselhetünk a bab előző este történő beáztatásával, majd megfőzésével, de ha tényleg gyorsan akarjuk összeállítani salá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Krisztina
Tzatziki
Tzatziki

Az uborkát megmosom, két végét levágom, majd lereszelem a nagyobbik lyukú reszelőn. Ha valaki nem szereti, akkor előtte levághatja a héját is. Sózom, borsozom. Hozzáadom a zúzott...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk