1,5 kg krumpli
1 kg darált hús
fokhagyma
1 kis üveg salsa dip szósz
vöröshagyma
6 szál répa
2 dl tej, a püréhez
1 ek margarin a püréhez
só, bors
1 tojás
A krumplit megfőzzük, és pürét készítünk belőle.
A répát karikára vágjuk. A felaprított hagymákkal olajon megdinszteljük, és víz hozzáadásával puhára pároljuk.
Hozzáadjuk a darált húst, a fűszereket és végül a szószt.
Tepsibe vagy jénaiba beletesszük a húsos ragut, rá a pürét, majd tojással megkenjük a tetejét. Sütőben, 180 °C-on, 1/2 óra alatt megsütjük.
A vizet feltesszük forrni. A szalonnát apró kockákra vágjuk, egy nagy serpenyőben kiolvasztjuk. A krumplit lereszeljük./ négyoldalú reszelőn Gyorsan adjuk a krumplihoz a liszte...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézElkészítés 30 perc A tészta hozzávalóit egy tálban jól összegyúrjuk. Hagyjuk picit pihenni, pont elég neki annyi pihenő míg a tölteléket elkészítjük. A bacon szalonnát eg...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. A kruplikat héjában sós vízben megfőzzük. 2. Közben a vöröshagymát és a szalonnát felkockázzuk, és egy tálba öntjük. Hozzáadjuk a tejfölt. 3. A megfőtt krumpli tetejét levá...
Elkészítési idő: 80 perc Nehézség: Nehéz1. A darált húst keverjük el a reszelt vöröshagymával, zúzott fokhagymával, sóval, borssal ízesítsük. 2. A cukkiniket mossuk, végeit vágjuk le, majd hosszában szeleteljük fel 2 m...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű