1 db csípős bab konzerv
2 db sima bab konzerv
1 vöröshagyma apróra vágva
15 dkg füstölt sajt
1-2 dl víz
Lábosban olajat hevítünk. Belemegy az apróra vágott hagyma, üvegesre pirítjuk. Közben a bab konzervek közül egynek (vagy az összesnek, ízlés dolga) leszűrjük a levét. Megy bele a lábosba. Ha nem elég híg öntünk hozzá 1-0,5 pohár vizet. Addig melegítjük míg bugyogni nem kezd, ekkor mehet bele az ujjnyi vastagású kockákra vágott füstölt sajt. Kicsit lejjebb vesszük a lángot és addig kevergetjük még amíg a füstölt sajt szélei kicsit ellágyulnak.
1. Vágjuk a csirkét ujjnyi vastag, 4 cm hosszú szeletekre. 2. Melegítsük meg a kókusztej harmadát, amíg a kókuszolaj a tetején ki nem csapódik. Adjuk hozzá a currypasztát és kever...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Serpenyőben forrósítsunk olajat, és pároljuk benne kicsit a mirepoix-t (a hagyma, zeller, sárgarépa keverékét). 2. Adjuk hozzá a vörös lencsét, a fűszereket, a levesalapot, é...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Közepes1. Egy lábasba rétegezzük a felkarikázott főtt burgonyát, a durvára vágott káposztát és a gombát. A lisztet száraz serpenyőben megpirítjuk, fokozatosan öntve hozzá forró vizet, hog...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hús először hosszanti csíkokra, majd kockákra vágom (kb.4*4 cm-esre). A hagymát, a paprikát és paradicsomot apróra vágom, a zsiradékkal és a hússal együtt belerakom a kuktába....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű