1 fej vöröshagyma
4 db virsli
1 konzerv kukorica
1 konzerv vörös bab
1 konzerv fehér bab csilis szószban
1 konzerv fehér bab paradicsomos szószban (vagy az 1-1 helyett 2 ugyanabból)
fél doboz paradicsom sűrítmény
cukor
édes piros paprika
só
olaj
Olajon üvegesre pirítjuk a hagymát egy kis piros paprikával, a virslit rászórjuk és pirulásig sütjük, majd egyszerre az összes konzerv a paradicsommal. Ízlés szerint cukrozzuk, az édeskés ízhez 3-4 evőkanálnyi kell, egy kis só és édes paprika az íz kedvéért. Forrás után 10-15 percig főzzük, hogy összeérjen.
A hagymát megtisztítom, apróra vágom. A burgonyát negyedelem (szerintem így az igazi). Mélyebb edényben némi zsiradékon megdinsztelem a hagymáthozzáadjuk a paprikát,paradicsomot...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát sós vízben megfőzzük. A bacont felszeleteljük, kevés olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a brokkolit is és 3-4 percig együtt pároljuk. Amikor a tészta elkészül leszűrjük és eg...
Elkészítési idő: 2-3 Nehézség: NehézA töltelékhez a karfiolt sós vízben megfőzzük, kis darabokra szedjük, és hozzákeverjük az apróra vágott sonkát és a fél tejfölt. A tejet a leveskockákkal együtt felforraljuk. Közbe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMegdinszteljük a hagymát, belerakjuk a karikára vágott kolbászt. Pirospaprikával, fokhagymával fűszerezem, liszttel és tejszínnel mártást csinálunk belőle. Összekeverem 1,5-2 nagy...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Közepes