6 csirkemell filé
3 felvert tojás
1.5 csésze Norbi-liszt
3 csésze darált mandula vagy Mester morzsa (vegyítheted is)
0,5 csésze reszelt parmezán
1,5 teáskanál fokhagymapor
1 csokor petrezselyem aprítva
ízlés szerint só és bors
Melegítsd elő a sütőt 180 fokra.
A csirkemelleket vágd szeletekre, készíts elő 3 edényt.
Az egyik edénybe a felvert tojásokat rakd. A másikba a só, a bors és a liszt keverékét. A harmadik edénybe kerül az össze többi hozzávaló.
A húsokat először a lisztben, ezután a tojásban, végül a mandulás-parmezános keverékben forgasd meg.
Sütőpapírral bélelt tepsiben fektesd egymás mellé a hússzeleteket, kevés olajjal hintsd meg a tetejét, majd süsd készre a húst 30-35 perc alatt.
A hagymát apróra vágjuk, és olajon megpirítjuk a feldarabolt mellfilével. Hozzáadjuk a fokhagymát, majd paprikával fűszerezzük. Sózzuk, borsozzuk, majd a gombát is hozzáadjuk. 5 pe...
Elkészítési idő: 30perc Nehézség: KönnyűElkészítése: A csirkemellet 5-6 szeletre vágjuk és egy kicsit klopfoljuk, majd átkenjük a fűszerekkel és a zúzott fokhagymával. A mozzarellát apró darabokra szeleteljük, az emen...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat tegyük egy nagy tálba, majd jól keverjük el, míg csomómentes kenhető masszát nem kapunk. Kanalazzuk rá egy sütőpapírra, majd tekerjük fel úgy, hogy parizer formájú h...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű