fél kg darált csirkehús
2 dl tejszín
2 tojás fehérje
2 kanál CH csökkentett liszt
2 gerezd fokhagyma reszelve
Só,
bors
Igény szerint zöld fűszerek, vagy olívabogyó, esetleg kockázott lágy sajt, vagy vegyes zöldség
Minden összetevőt alaposan össze kell keverni. Egy ív sütőpapír közepére eloszlatni hosszúkás formára. Feltekerni a papírt, majd a két végét ellentétes irányba összecsavarni, mint a szaloncukrot. Majd az egészet alufóliába tekerni, és ugyan úgy megcsavarni a végeket. 50 percet lobogó forró vízben főzni. A vízből kivéve hűlni hagyjuk pár órát.
1. A snidlinget apróra vágjuk és elkeverjük a krémsajttal. 2. A csirkemelleket sózzuk, borsozzuk, megszórjuk, szárnyas fűszerrel megkenjük mustárral és egy órára a hűtőbe tesszü...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A leveles tésztát kiengedjük. 2. A pulykamell szeleteket kissé kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, ráfektetünk keresztbe két darab bébikukoricát (ha kilógnak a végeik, letörjük...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA töltött csirkecombhoz először elkészítjük a tölteléket . A tojást és a tejet összehabarjuk , a zsemlét össze kockázzuk és bele tesszük a tejes tojásba . Pár percig áztatjuk benne...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű