menu

Családireceptkönyv.hu

Rántott galuska,tejsodóval


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


6 tojás,6 evőkanál porcukor,6 evőkanál liszt,olaj a sütéshez.

Elkészítés:


A tojássárgáját jól elkeverjük a porcukorral azután belekeverjük a keményre felvert fehérjét és a lisztet.A tésztából apró galuskákat szaggatunk és forró olajba kisütjük. Tejsodóval kínáljuk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Renáta
Hólabda
Hólabda

A tojásfehérjét habbá verem, a sárgát a cukorral és a vízzel kikeverem. A lisztet összekeverem a sütőporral, kakaóval. A 3 összetevőt összeforgatom. Ebből 2 lapot sütök. A liszte...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Dobos Anna
Karamellás dió karácsonyra
Karamellás dió karácsonyra

Melegítsd elő a sütőt 110 fokra. Egy tálban keverd el a cukrot és a fahéjat, majd tedd félre. A tojásfehérjét keverd krémesre a vízzel, majd forgasd bele a diót, ügyelve, hogy a ma...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
 Narancsos mandulás bonbon
Narancsos mandulás bonbon

1. A fehércsokit a vajjal mikróban vagy vízgőz felett összeolvasztjuk, hozzákeverjük a narancslekvárt és a darált mandulát. Alaposan eldolgozzuk és egy éjszakára hűtőbe tesszük. 2...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Írta: Erika
Csokikrémes kakaórolád
Csokikrémes kakaórolád

A csokoládét vízgőz fölött felolvasztjuk, kissé visszahűtjük. A tojásokat ketté választjuk. A tojásfehérjéből a cukorral kemény habot verünk. A tojássárgáját a vízzel habosra, szin...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk