3 egész tojás
120 g cukor
fél kocka vaj
220 g liszt
pici sütőpor
2 evőkanál tejföl
A tojást, a cukrot jól kikeverjük, ehhez hozzáadjuk a vajat, a lisztet, a sütőport, és a tejfölt. Kizsírozott, lisztezett formába öntjük, 25 percig sütjük.
A babapiskótát a kávéval meglocsoljuk és kb. 10 percig állni hagyjuk. A tejszínt keményt habbá verjük és betesszük a hűtőbe. A mascarponét a joghurttal, a cukorral és a vaníliás c...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször a tortalapokat készítjük el, hogy a kihűlt, kettévágott lapokat a frissen elkészült, langyos krémmel tudjuk megtölteni. A sütőt 180°C-ra előmelegítjük. A csokis tortalapho...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy 18 és egy 23 cm-es kerek piskótalapot, valamint egy téglalap alakú piskótát sütünk, amit még langyosan feltekerünk. Ha kihűlt, megkenjük 15 dkg sárgabaracklekvárral és felszele...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesDarabokra törjük a csokit, és a vajjal, a langyos tejszínben elkevert kávéval együtt vízfürdőben megolvasztjuk, majd folyamatosan kevergetve hozzáadjuk a cukrot. Megvárjuk, amíg...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz