50 dkg kígyóuborka, 6 db paradicsom, 2 db paprika, 1 fej lila hagyma, 15 dkg fetasajt, 3 ek extra szűz oliva olaj, 1 ek citromlé, 1 kk só.
Az uborkát, a paradicsomot, a paprikát és a lila hagymát felkockázzuk, majd egy tálba rendezzük és enyhén megsózzuk.
Meglocsoljuk az oliva olajjal és a citromlével.
A tetejét megszórjuk a felkockázott fetasajttal.
Behűtve tálaljuk.
Mindenféle sült hús mellé kínálhatjuk. A grill partik királya lehet.
Megtisztítjuk a zöldségeket. Nagy lyukú reszelőn lereszeljük a retket és a répát, felaprítjuk a hagymát. Az egészet összekeverjük. Sózzuk, borsozzuk, és fóliával letakarva legalá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát lereszeljük és kinyomkodjuk a levét. A gombát leszűrjük és a paprikával együtt apróra vágjuk. Minden hozzávalót egy tálba teszünk és jól összegyúrjuk. Ha túl lágy a mas...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVágd fél cm-es karikákra a hagymát, a fokhagymát tisztítsd meg, de hagyd egészben. Egy széles serpenyőben lassú-közepes lángon fonnyaszd meg, karamellizáld a zsírban, kb. 15 percig...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű--az uborkát hámozzuk,kockára vágjuk --almát hámozzuk ,kockára vágjuk joghurtot elkeverjük sóval ,apritott friss kaporral,zúzott fokhagymával az egészet ősszekeverjük tálalás...
Elkészítési idő: 20 Nehézség: Könnyű