- 1 kg csirkemáj
- 200 g bacon
- ételízesítő
- majoránna
- bors
◾️A májakat megtisztítjuk és befűszerezzük.
◾️A baconbe göngyöljük a csirkemájakat és kiolajozott tepsibe tesszük.
◾️Alufóliával letakarva 15-20 percig sütjük majd levesszük a fóliát és még pár percig pirítjuk.
Köretként rizst, burgonyapürét vagy salátát kínálhatunk mellé.
A szárnyak végeit levágjuk. A chili paprikát és a fokhagymát apróra vágjuk. A szárnyakat sózzuk, borsozzuk, megszórjuk szárnyas fűszerrel, fokhagymával, chili porral vagy az apró...
Elkészítési idő: 1,5-óra Nehézség: Közepes1. A csirkemellet egy éjszakára annyi tejbe tesszük, amennyi ellepi. 2. Lecsepegtetjük, sózzuk ízlés szerint, majd mintha rántott húst készítenénk, bepanírozzuk, csupán a prézl...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A tésztát enyhén sós vízben kifőzzük. 2. A csirkemellet kockákra vágjuk, megsózzuk és megborsozzuk. A húst a vajon pirosra sütjük. 3. A sajtot lereszeljük, majd a tejföll...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézCsirkét kockára vágjuk sózzuk, borsozzuk. Gombával és baconnel együtt pirítjuk. Közben a rizst felrakjuk főni, mikor megfőtt egybe öntjük őket a csirkés serpenyőbe. Hozzáadjuk a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű