- 250 g darált Gullon teljes kiőrlésű keksz
- 50 g margarin
- 12 g 1:4 por édesítő
- 170 ml tej
A 2. réteg hozzávalói:
- 250 g túró
- 25 g 1:4 por édesítő
- 200 ml tejszín
- 1 csomag vaníliás cukor/Dr. Oetker zero vanillin cukor
A 3. réteg hozzávalói:
- 2 csomag krémpor (ha diétásan szeretnénk készítsünk csak sima vaníliapudingot a csomagon található leírás szerint)
- 500 ml tej
- 1 csomag Dr. Oetker zero vanillin cukor
A 4. réteg hozzávalói:
- 200 ml tejszín (ha cukormentes tejszínt használunk édesítőszert adjunk hozzá ízlés szerint)
◾️A kekszet, a margarinnal, a tejjel és a cukorral összegyúrjuk és egy tepsibe egyengetjük.
◾️A túrót a porcukorral és a vaníliás cukorral kikeverjük.
◾️A tejszínt habbá verjük és a túróba forgatjuk.
◾️A tepsiben lévő tésztára simítjuk.
◾️A krémport a tejjel és a vaníliás cukorral kikeverjük és a túróra kenjük.
◾️Ha pudinggal készítjük akkor készítsük a csomagoláson lévő leírás szerint csak cukor helyett édesítőszert adjunk hozzá.
◾️A tejszínt habbá verjük és a krémre kenjük.
◾️Pár órára hűtőbe tesszük pihenni.
A darált kekszet és a diót egy tálba mérjük és hozzáadunk kb. 12 kdg sárgabarack lekvárt. Kézzel összegyúrjuk, majd fokozatosan adunk még hozzá lekvárt – annyit, amennyivel szépen...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű◾️Az alapanyagokat összegyúrjuk és vizes kézzel golyókat formázunk belőle (kb. dió nagyságúakat). ◾️A darált kekszet és a fűszert összekeverjük és beleforgatjuk a gombócokat. ◾...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összedolgozzuk és formázzuk.
Elkészítési idő: 20perc Nehézség: KönnyűA csokit gőz fölött a kókuszolajjal megolvasztjuk. A gesztenyemasszát összetörjük és a rumaromával összekeverjük. A masszával összekeverjük a csokit egy pár percig konyhai robotgép...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű