- 250 ml édes vörösbor
- 250 ml édes fehérbor
- 150 ml rum
- 500 ml víz
- 400 g cukor
- 2 db citrom
- 2 db narancs
◾️A citromot és a narancsot jól megmossuk és letörölgetjük majd mindkettőt nagyon vékonyan meghámozzuk úgy, hogy a fehér részből ne maradjon rajta.
◾️Egy edénybe feltesszük forrni a vizet a gyümölcs héjakkal majd amikor már forr, hozzáöntjük az alkoholt is.
◾️Ezután beleszórjuk a cukrot és éppen csak forráspontig melegítjük.
◾️Ekkor belefacsarjuk a két narancs és citrom levét majd beleteszünk még pár, kockára vágott narancs darabot is.
◾️Jól összekeverjük, de forralni már nem kell.
◾️Még forrón poharakba töltve, gyümölcs darabokkal együtt kínáljuk.
A NÖVÉNYITEJ KÉSZITŐ GÉPBE TESSZÜK
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKedves Felhasználónk, Sajnálattal értesítjük, hogy ennek a receptnek törölnünk kellett néhány elemét, plagizálás miatt. A szerző és kérte a tartalom eltávolítását. A recept l...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFél liter tejet felforralunk a cukorral, levesszük a tűzről és kihűtjük. A tojásokat kikeverjük az ír ízesítésű cappuccino porral és a vaníliás cukorral. A tejszínhab...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet felforraljuk. Beletesszük a cukrot és az összetört csokit. Kevergetjük, amíg elolvad. Hagyjuk kihűlni, majd beletöltjük egy üvegbe. Hozzáadjuk a pálinkát, és alaposan össze...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű