- 2 tonhalkonzerv
- 3 kanál majonéz
- 2 teáskanál tejföl
- 1 teáskanál citromlé
- 1 teáskanál mustár
- só
- bors
◾️A konzerveket lecsurgatjuk és egy tálba öntjük.
◾️Hozzáadjuk a majonézt, a tejfölt, a citromlevet, a mustárt, a sót és a borsot.
◾️Összekeverjük és pár órát hagyjuk állni, hogy az ízek összeérjenek 😊.
1. Az alapanyagokat egy tálba kimérjük. 2. A vöröshagymát felkockázzuk, hozzáadjuk a többi alapanyaghoz, majd botmixerrel kb. 2-3 percig pürésítjük. 3. A krém el is készült....
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A sajtot lereszelem, hozzáteszem a vajat, és összeturmixolom vagy habbá verem az egészet, beleteszem a fokhagymát és a pirospaprikát. 2. Pirítóssal ideális.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tepertőt ledarálom, s a végén a hagymát is. 2. A tojás reszelhető vagy darálható. 3. Alaposan összekeverjük, egy éjszakát állni hagyjuk, hogy összeérjen.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA padlizsánt és a paprikát sütőben vagy platnin megsütjük, miután kihűlt mindkettő héját lehúzzuk. A paradicsomot leforrázzuk és a héját eltávolítjuk. Minden zöldséget külön-külön...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes