250 g tepertő (finomra darált), 1 db hagyma - vörös, 2 gerezd fokhagyma, 1 csapott ek ketchup, 1 ek majonéz, 2 bő ek vaj, 1 csipet bors - fekete (őrölt), 1 nagy csipet só, 1 kk pirospaprika (őrölt)
1. Az alapanyagokat egy tálba kimérjük.
2. A vöröshagymát felkockázzuk, hozzáadjuk a többi alapanyaghoz, majd botmixerrel kb. 2-3 percig pürésítjük.
3. A krém el is készült.
4. Nem igényel hűtést, azonnal kenhető.
5. Legfinomabb kétszersültön, vagy bagetten.
A hagymát, szalonnát felkockázzuk. Serpenyőben megdinszteljük. A gombát megtisztítjuk, aprítjuk majd a hagymához öntjük. Sózzuk, borsozzuk. A zsemléket felezzük, megkenjük vékonyan...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű◾️A konzerveket lecsurgatjuk és egy tálba öntjük. ◾️Hozzáadjuk a majonézt, a tejfölt, a citromlevet, a mustárt, a sót és a borsot. ◾️Összekeverjük és pár órát hagyjuk állni, hogy...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összeolvasztjuk, tálalásig néhány órán át a hűtőszekrényben érleljük, majd megszórjuk frissen vágott metélőhagymával.
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: NehézA tojásokat apróra vágom, ahogy a zöldfűszereket is. Összekeverem a vajkrémet a sajttal, a tojással, a fűszerekkel, és hűtőben 2 órát állni hagyom.
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Közepes