- 4 evőkanál mustár
- 6 evőkanál méz
- 2 teáskanál fokhagyma granulátum
- 2 nagy csipet őrölt szerecsendió
- 2 nagy csipet őrölt fehérbors
- 2 dl étolaj
- 1 kg hús
Az összes hozzávalót egy edénybe mérjük.
Botmixerrel összedolgozzuk. Ízlés szerint adhatunk hozzá még mustárt vagy mézet.
Jól beleforgatjuk a húsokat.
Lezárjuk és egy éjszakára vagy legalább 3 órára hűtőbe tesszük. Grillsütőben megsütjük és már fogyaszthatjuk is ??
◾️A húst vékony szeletekre vágjuk és sózzuk, borsozzuk. ◾️A lisztet, a tojással és a sörrel simára keverjük, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát majd sózzuk és borsozzuk. ◾️Az olaja...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűAz alaposan megtisztított csirkemellet kb. 1cm széles és 3-4 cm hosszú csíkokra vágjuk. Kicsit hagyjuk lecsöpögni, meghintjük sóval, borssal és jól összeforgatjuk. A masszához a...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes1.A csirkemellet besózzuk és lisztbe forgatjuk. Vaj és olaj keverékében elősütjük, félretesszük. 2.A fennmaradt zsiradékban megpároljuk az apróra vágott hagymát, meghintjük pici p...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A tepsit beszórjuk sóval, a csirkecombokat ráfektetjük lehet fűszerezni is de nem szüksèges, majd sütőben 25-30 perc alatt kèszre sütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű