- kb. 8 szelet sertéskaraj
- só
- bors
- olaj
- 500 g gomba
- 1 fej hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 8 szelet sonka
- 8 szelet sajt (vagy lehet reszelt sajt is)
◾️A húsokat kiklopfoljuk és sózzuk, borsozzuk.
◾️Kb. 2 kanál olajon elősütjük és egy tepsire pakoljuk a szeleteket.
◾️A gombát felszeleteljük.
◾️A hagymát apró kockára vágjuk, a fokhagymát pedig összezúzzuk.
◾️A hagymát olajon megpirítjuk majd jöhet rá a fokhagyma és a gomba is.
◾️Sózzuk, borsozzuk és pár perc alatt készre pirítjuk.
◾️Minden szelet húsra halmozunk gombát majd jöhet rá a sonka és a sajt is.
◾️180°-ra előmelegített sütőben 30 perc alatt megsütjük.
Rizzsel, burgonyával, párolt zöldségekkel tálaljuk.
A húst szeletekre vágjuk,kiklopfoljuk és besózzuk, borsozzuk. Lisztbe mártva forró olajban kisütjük. A karfiolt közben enyhén sós vízben megfőzzük. A húst kivajazott tepsibe tesszü...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA fasírtot begyúrom gombócokat gyúrok majd a közepében csinálok egy mélyedést belehelyezem a sajtot és ,amikor már majdnem kész a fasírt az utolsó percekben mindegyikben egy tojás...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A hússzeleteket kiverjük, megsózzuk, borsozzuk, és kevés olajon mindkét oldalán hirtelen megsütjük. 2. Tűzálló tálba rakjuk, kevés vizet öntünk alá, és fedő alatt puhára pár...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAzzal kezdem, hogy a hagymafejeket nagyon vékonyan felkarikázom, gyűrűire szedem, majd megszórom a liszttel, és nagyon forró, bő olajban kisütöm. Pár perc elteltével, ha már minden...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes