- 1 kg hús (comb vagy lapocka)
- 0,5 kg gomba
- 300 g natúr krémsajt
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 evőkanál paradicsompüré
- só
- bors
- olaj
◾️A húst felkockázzuk és olajon fehéredésig pirítjuk.
◾️Hozzáadjuk a felszeletelt gombát és pici vizet (vagy száraz fehérbort) öntünk alá.
◾️Ezután jöhet hozzá a zúzott fokhagyma, a fűszerek és főzzük puhára.
◾️Amikor megpuhult adjuk hozzá a krémsajtot.
Legjobban a párolt rizs passzol hozzá köretként. Ha még különlegesebbre, finomabbra szeretnénk készítsük száraz fehérborral.
A hagymát felaprítom, a húst csíkokra vágom. Egy kis olajon dinsztelem a hagymát, majd hozzáadom a húst sózom borsozom, míg ki nem fehéredik a hús kevergetem. Majd hozzáadom a 3...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. 1 kg karaj kicsontozva, majd hosszú hegyes késsel közepébe nyílást vágunk. 2. A kemény tojásokat összedaraboljuk, az újhagymát kevés olajon megpároljuk és hozzákeverjük....
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA szokásos módon elkészítjük a fasírt masszát. A darált húshoz adjuk a vízbe vagy tejbe kissé megáztatott, és jól kinyomkodott zsemléket. Az apróra vágott vöröshagymát megdinsztel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A húst kicsontozzuk, megsózzuk, majd az olajon átsütjük. 2. Bekenjük a Piros Arannyal, majd hozzáadjuk a fokhagymát és a vizet, lefedjük, és megpároljuk. 3. A mustárt ös...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz