Hozzávalók:
Hirdetés
4 szelet hús (karaj, vagy sertéscomb, vavagy pulykamell, vagy csirkemell)
25 dkg gomba
1 kis fej vöröshagyma
4 szelet gépsonka
4 szelet óvári sajt
só
őrölt bors
petrezselyem zö
Elkészítés
A kiklopfolt hússzeleteket sózd, borsozd és mind a két oldalát meglisztezve, kevés forró zsiradékon mindkét oldalán süsd meg és rakd szép sorba egymás mellé egy tepsibe, vagy hőálló edénybe.
A hagymát vágd finomra, futtasd meg egy kis zsiradékon, dobd rá a megmosott, és szeletre vágott gombát.
Sózd, borsozd meg, és tegyél bele finomra vágott petrezselyem zöldjét.
Addig pirítsd, folyamatosan kevergetve, amíg zsírjára nem pirul.
Halmozd fel az elősütött húsokon, takard be mindegyiket egy szelet sonkával, majd egy szelet sajttal.
Forró sütőben addig süsd, amíg a sajt ráolvad
A tarját másfél cm-es darabokra vágjuk. Sózzuk és borsozzuk. Egy tepsit zsírral kikenünk, majd belefektetjük a húsokat és ráöntjük a vizet. Alufóliával lefedve 220 fokon kb 1 óra,...
Elkészítési idő: 1,5 h Nehézség: Közepes1. A húst kiklopfoljuk és mindegyik felét bekenjük a fent leírt fűszerkeverékkel. 2. Egymásra rakjuk, fóliával letakarjuk és 1 éjszakára a hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst csak sóval, borssal fűszerezzük és kb 16 gombócot készítünk, majd olajos sütőpapíron nagyon kilapítgatva ( jó laposra, mert sülés közben összébb sül) zsíradék nélkül, tapad...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst felkockázzuk és átkenjük sóval, borssal, majd kevés olajban 4-5 percen át pirítjuk. Ezt követően felöntjük egy kevés vízzel és hagyjuk főni 15-20 percet. Majd átrakjuk egy h...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű