500 g Fussili tészta
250 g koktélparadicsom
1 db kígyóuborka
szárított paradicsom
petrezselyem
fél citrom
fetasajt
2 gerezd fokhagyma
1 dl olívaolaj
só
bors
A tésztát megfőzöm.
Összekeverem az összenyomott fokhagymát, olívaolajat, fél citrom levét, és az ízlés szerinti sót, borsot. Ez lesz az öntet.
A felszeletelt uborkát, félbevágott koktélparadicsomot, és a petrezselymet hozzáadom a kész tésztához, ráöntöm az öntetet, majd összekeverem.
Szárított paradicsomcsíkokkal, fetasajttal, és petrezselyemmel tálalom.
Főzd meg héjában a krumplit, erre 30 percet számolj. Fontos, hogy minél lisztesebb, főzni való kurmplit használj, mert különben nem fog sikerülni a tészta, vagy nem lesz könnyű. A...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézLisztet egy tálba beleszitáljuk, közepébe fészket készítünk, beleöntjük a langyos tejet, és a vizet, + morzsolva az élesztőt. Mikor habosodni kezd hozzáadjuk a sót, borsot, összegy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sonkát és a hagymát apró kockákra vágjuk. Majd a forró vajban megpirítjuk, megszórjuk a liszttel, további 1 percig forrósítjuk, majd felöntjük a levessel és tejszínnel. Felfőzzü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát kifőzzük, leöblítjük, lecsepegtetjük, majd 2-3 evőkanál olajjal elkeverjük. Rászórjuk a mákkal elkevert porcukrot, majd tányérokra rakjuk. Aki szereti, tehet még mellé f...
Elkészítési idő: 0,5 óra Nehézség: Könnyű