1 kg krumpli
1 fej vöröshagyma
1 mokkás kanál fehér bors
étel ízesítő , só
3-4 evőkanál olaj
A krumplit sós vízben megfőzzük , a hagymát megpároljuk míg színe lesz.
öntsük hozzá a puhára főtt burgonyát ízlés szerint fűszerezzük.
A friss spenótot forrázd le, késsel vagdosd át. A lisztet, a tojásokat és a spenótot dolgozd össze, majd sózd meg! Ha víz szükséges,adj hozzá, galuska sűrűségű legyen. Pihentes...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűRépát megtisztítom, karikára vagom. Hagymát apróra vágom. Vajon (margarinon) dinsztelem, 1/2 kávéskanál cukorral, vegetával ízesítem, sózom. (ízlés szerint) Kevés víz kell alá,...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: NehézA burgonyát meghámozzuk, majd hosszában kettévágjuk, mindegyiket bevagdossuk vigyázva arra, hogy ne vágjuk át. Mennyiségtől függően egy jénait, vagy egy gáztepsit nagyon vékony...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű