12 kg hús
3 kg zsírszalonna
6 kanál só
6 dkg bors
30 dkg pirospaprika
4 marék fokhagyma (70 dkg)
kömény
1 Aprító gépben összevágom a vöröshagymát és fokhagymát. Hozzákeverem a darált húshoz. Sózom, borsozom. 2 A nyers burgonyát sajtreszelőn lereszelem, majd hozzáadom ezt is. 3 A...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűKézzel jól összedolgozzuk, könnyen és hamar összeáll. Megformázzuk. Olajat forrósítunk és a kroketteket óvatosan beleengedjük a már forró olajba. Közepes lángon szép világos...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűLépés 1 A csülköket mossuk meg(ha kell kicsit perzseljük meg) és rakjuk egy nagyobb fazékba. Engedjünk rá hideg vizet és kezdjük el főzni. Ha felforrt,akkor habozzuk le és adju...
Elkészítési idő: 3 óra Nehézség: NehézA padlizsánt kettévágom, kivájom a húsát úgy, hogy kevés peremet hagyjak. A kivájt hús apró kockákra vágom. A fél padlizsánokat egy tepsibe helyezem, rácsra, ezen fogom megsütni. A...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű