menu

Családireceptkönyv.hu

Kolbász


Írta:

Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


12 kg hús
3 kg zsírszalonna
6 kanál só
6 dkg bors
30 dkg pirospaprika
4 marék fokhagyma (70 dkg)
kömény

Kolbász

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Burgonyás fasírt
Burgonyás fasírt

1 Aprító gépben összevágom a vöröshagymát és fokhagymát. Hozzákeverem a darált húshoz. Sózom, borsozom. 2 A nyers burgonyát sajtreszelőn lereszelem, majd hozzáadom ezt is. 3 A...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Bettina
IR fasírt
IR fasírt

Kézzel jól összedolgozzuk, könnyen és hamar összeáll. Megformázzuk. Olajat forrósítunk és a kroketteket óvatosan beleengedjük a már forró olajba. Közepes lángon szép világos...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Sörben sült fokhagymás csülök
Sörben sült fokhagymás csülök

Lépés 1 A csülköket mossuk meg(ha kell kicsit perzseljük meg) és rakjuk egy nagyobb fazékba. Engedjünk rá hideg vizet és kezdjük el főzni. Ha felforrt,akkor habozzuk le és adju...

Elkészítési idő: 3 óra
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Vivien
Töltött padlizsán
Töltött padlizsán

A padlizsánt kettévágom, kivájom a húsát úgy, hogy kevés peremet hagyjak. A kivájt hús apró kockákra vágom. A fél padlizsánokat egy tepsibe helyezem, rácsra, ezen fogom megsütni. A...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk