2 db csirkemell, 20 dkg főtt füstölt sonka, 2 dl joghurt, 2 evőkanál olaj, 1 csokor kakukkfű, 1 csokor bazsalikom, 1 csokor petrezselyem, bors, só, 10 dkg trappista, 10 dkg karaván, 10 dkg füstölt szalonna.
A combokat megtisztítottam, leöblítettem, leszárítottam. Mindegyik alsó combja felőli húsos forgójánál sós ujjal felnyúltam, és 1-1 gerezd fokhagymát helyeztem bele, majd besóztam...
Elkészítési idő: 1,5 Nehézség: NehézA csirkemellet kis kockára vágom, fűszerezem és nagyon magas lángon jól lepirítom. Amikor már minden víz elpárolgott és kezd szép aranybarna színt kapni a hús hozzáadom a petrezs...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkecombokat megsózzuk és megborsozzuk, a vöröshagymát megpucoljuk és vékonyan felkarikázzuk, majd a bort meg a mustárt kézi habverővel simára keverjük egy kisebb tálban. Ol...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű1. A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, sózzuk és egy kevés magyaros fűszerkeverékkel befűszerezzük. 2. Egy felszeletelt csirkemellet rárakunk a szalonnára, megkenjük kréms...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz