): sertéskaraj 600 g, gomba 80 g, trappista sajt 80 g, sonka 80 g, olaj 1 dl, tojás 2 db, kapormártás 4 adag, füstölt szalonna 120 g, csuszatészta 4 adag, só, bors ízlés szerint.
A felszeletelt karajt vékonyra kiveregetjük. A kockára vágott gombát, sonkát lepirítva tojással, sajttal megkötjük. A szelet húsokat a raguval betöltve batyuszerűen összefogjuk, hústűvel megtűzzük, középmeleg sütőben pirosra sütjük. A megsült batyukat forró kapormártásban szalonnás csuszatésztával tálaljuk.
Keverd össze a mustárt az olajjal, a zúzott fokhagymával, a pirospaprikával, a borssal és a sóval, majd kend be vele a karajszeleteket. Fedd le, és rakd a hűtőbe. A legjobb, ha eg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A hússzeleteket kiveregetjük, mustárral mindkét oldalukat megkenjük. 2. A szeleteket egymásra fektetjük, és hideg helyen 1 óra hosszat állni hagyjuk. 3. Utána lisztbe má...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst megmosom, majd csíkokra vágom. A szalonnát is felcsíkozom, a fokhagymát meg pucolom és apróra vágom. Egy lábosba teszem a szalonna darabokat és egy kicsit átpirítom, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szeletelt sertéskarajt középen kettévágjuk, de nem vágjuk át teljesen. Pillangó módra kettéhajtjuk és enyhén kiklopfoljuk. Megsózzuk mindkét oldalán, majd a szeleteket egymásra...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: Könnyű