Hozzávalók:
1 kg burgonya
10 dkg zsemlemorzsa
fél teáskanálnyi tárkony
1 teáskanálnyi ételízesítő
só, bors
olívaolaj
Elkészítése:
A burgonyát meghámozzuk és csíkokra vágjuk, majd megmossuk és egy tálba tesszük. 5-6 evőkanálnyi olívaolajjal átlocsoljuk, majd megszórjuk a fűszerekkel és a zsemlemorzsával. Sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük és újra meglocsoljuk egy kevés olajjal, 180 fokon 40 perc alatt megsütjük. Melegen fogyasztjuk.
- én is megfogadtam a tanácsot, 17 kg-ot adtam le ezzel a módszerrel éhezés nélkül! FIGYELEM! Aki eredményesen és biztonságosan szeretne jó alakot magának az mindenképpen olvassa el ezt a cikket ›
A vizet a leveskockával felforraljuk, és a burgonyát belerakva megfőzzük, majd leszűrjük. 3 evőkanál olajat a tojással, a mustárral, a kaporral, az ecettel meg a citromlével össze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit meghámozzuk, a reszelő durvábbik részén lereszeljük. Megszórjuk a sóval, kicsit állni hagyjuk, míg levet ereszt. Beleütjük a tojásokat, megborsozzuk, alaposan összekeve...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Kapcsold be a sütőt 200 fokra, bélelj ki sütőpapírral egy tepsit 2. Keverd össze egy tálkában a parmezánt és a fűszereket 3. Sorakoztasd a cukkinit a tepsire és szórd meg bőv...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA liszthez hozzáadjuk a burgonyát, a tojások sárgáját, és a többi hozzávalóval közepesen lágy tésztát gyúrunk. Bőven lisztezett felületen kb. ujjnyira nyújtjuk, 4-5 cm-es szaggatóv...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű