3 dcl kechup
5 cikk fokhagyma
csipet oregánó
piros arany
4 nagy kanál méz
1 dcl sör
1 kg csirkeszárny
A hozzávalókat össze keverem beleforgatom a csirkeszárnyakat 180-200 fokon tűpróbáig sütöm
Az ananászt meghámozom, és felvágom. A csirkemellet hosszú csíkokra vágom. Egy nagy serpenyőt megforrósítok, az olajat beleöntöm, és a csirkecsíkokat fehéredésig pirítom magasabb...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: NehézElkészítés: keverjük össze a tejet, tojást, citromlevet egy tálba, tegyük bele a csirkedarabokat, hagyjuk állni fél órát. Közben a száraz anyagokat jól keverjük össze egy másik tál...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkét apró csíkokra vágjuk, felöntjük kb. fél üveg ciderrel, és legalább fél órát hagyjuk benne állni a húst. Felforrósítunk egy serpenyőt 3-4 evőkanál olajjal, majd rádobjuk...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: NehézA csirkemellet vékony szeletekre vágjuk. A rizst kávédarálóban lisztté őröljük, őrölt borsot, paprikát, sót keverünk hozzá, és megforgatjuk benne a húsokat. Egy serpenyőben a va...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű