0,80 kg csirkemell**
0,16 kg búzaliszt (főző, rétes)**
0,04 l napraforgóolaj**
0,10 kg tojás (60g/darab)**
0,50 l víz**
0,03 kg
KNORR Burgonyapüré pehely 25 kg**
0,70 kg rizs**
0,50 kg csemegekukorica, fagyasztott*
0,05 l napraforgóolaj**
0,01 kg petrezselyemzöld**
9,00 g só**
0,80 l víz**
15,00 g KNORR Szárnyasok és Sültek pác és fűszerkeverék**
0,20 kg KNORR Bolognai mártás alap hozzáadott só nélk
A jól felvert egész tojásokhoz adjuk a lisztet, a KNORR Burgonyapüré-pelyhet és az olajat.
Kb. 0,5 liter vízet hozzáadva sürű palacsintatésztát készítünk.
A csirkemelleket vastagabb csíkokra vagjuk, és fûszerezzük KNORR Szárnyasok és Sültek pác és fűszerkeverékkel.
Lisztbe forgatjuk, belemártjuk a masszába és olajban kisütjük.
A rizst olajon átpirítjuk, majd a rizs mennyiségének megfelelő, kb kétszeres mennyiségű meleg vízzel felöntjük, ízesítjük sóval.
Fedő alatt kis lángon megpároljuk.
Amikor félig puha a rizs, hozzákeverjük a fagyasztott kukoricát.
Amikor elkészült fellazítjuk a rizst és hozzákeverjük a finomra vágott petrezselymet.
A hozzáadott sót nem tartalmazó KNORR Bolognai alapot elkeverjük vízzel és készre forraljuk.
TIPP:
A burgonyás bundát ízesíthetjük különböző fűszerezésű KNORR Primerbákkal.
Elkészítése: A húst vágjuk apró kockára, sózzuk, borsozzuk, és hagyjuk állni egy kicsit. 3 evőkanál tejfölt, a tojásokkal, liszttel, a sóval, a borssal, a petrezselyemmel, 10 dkg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst apróra kockázzuk, összekeverjük a fűszerekkel valamint az olajjal, és pácoljuk minimum fél órán át, hogy összeérjenek az ízek. A szósz összetevőit összekeverjük. Az ubork...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kacsamellet a bőrös felén beirdaltam, megsóztam, a húsos oldalán megborsoztam frissen őrölt, durva borssal. Éjszakára betettem a hűtőbe. Másnap a bőrös felén kezdtem sütni, majd...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA csirkemell előkészítéséhez Tejfölt, a tojásokat, lisztet, sót, borsot, apróra vágott petrezselymet és a lereszelt sajtot összekeverjük. A csirkemellett felkockázzuk, és a massz...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes