15 dkg zöldbab, 40 dkg konzerv vörösbab, 60 dkg konzerv fehérbab, 1 kis fej lilahagyma, 1 nagy csokor összevagdalt petrezselyem, 2 ek francia öntet
A zöldbabot megtisztítjuk, 4 cm hosszú darabokra vágjuk, és lobogó forró vízben 1 percig főzzük (blansírozzuk). Utána kiszedjük, jéghideg vízbe áttesszük, majd lecsepegtetjük. A kétféle konzerv babot leszűrjük, majd folyó vízzel leöblítjük. A felszeletelt hagymával meg a petrezselyemmel összekeverjük, a zöldbabot is hozzáadjuk. Az öntettel leöntjük, és alaposan összeforgatjuk. Néhány óráig állni hagyjuk.
Főzd meg a tojásokat, vágd fel apró kockákra a kaliforniai paprikákat és az uborkát. Fogj egy őzgerinc formát (az enyém 10×31 cm-es) és béleld ki folpack-kal. Majd szépen pakold be...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMinden hozzávalót az öntethez tegyünk turmixgépbe és keverjük össze. A csirkedarabokat tegyük egy tálba, adjuk hozzá a salátát, az epret, a vörös áfonyát, a hagymát, a sajtot és a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított csirkemellfilé szeleteket meghintjük fűszersóval, és kicsit félretesszük. Az öntethez egy kis tálban a tejfölt simára keverjük a majonézzel, a mustárral, a fűsze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA jól megtisztított, és először forró vízben, majd hidegben átmosott húst egy nagy, kb. 7-8 literes fazékban 3-3,5 liter hideg vízben feltesszük főni. Lassú tűzön felforraljuk, a h...
Elkészítési idő: 4-5 óra Nehézség: Könnyű