4 kisebb cukkini, 2 fej vöröshagyma, 2 dl joghurt, 2 evőkanál olaj, 1 csokor metélőhagyma, 1 gerezd fokhagyma, fél citrom leve, cukor, csípős pirospaprika, só, bors
A cukkinit és a hagymát karikázd fel, majd párold meg. Locsold meg a citromlével, és hagyd kihűlni. A joghurtot ízesítsd a zúzott fokhagymával, a sóval, borssal. Ízlés szerint tehetsz bele cukrot és csípős pirospaprikát is. A metél hagymát is vágd össze, majd keverd a joghurtos öntethez. Végül öntsd rá a zöldségekre a mártást, és tedd hűtőbe, hogy jól összeérjenek az ízek.
A hozzávalókat felszeleteljük, meglocsoljuk a citrom és a narancs levével, ízesítjük sóval, a borssal, olívaolajjal, a balzsam ecettel és a nagyon apróra vágott csili paprikával, (...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA petrezselymet alaposan megmossuk, leszárítjuk, majd a levélkéket lecsipkedjük a levélnyélről. A lilahagymát vékony karikákra vágjuk. A metélőhagymát finomra vágjuk. Az öntethez...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKészítsd el a sült kacsacombot: kb. 1 lapos evőkanálnyi sót masszírozz be a combokba. A bőrös részével lefelé fektesd tűzálló tálba a combokat, és fedd le. 180 fokra előmelegített...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposztát és a répát lereszeljük és egy tálba tesszük. A hagymát apróra vágjuk, a salátához adjuk és jól lesózzuk. A tejfölt, a majonézt és a mustárt összekeverjük, fűszerezzük,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű