3 sertésköröm (kb. 2 kg), a hentessel többfelé vágatva, 1 sertésfej kicsontozva(ezt tulajdonképpen elhagyhattuk volna, a hús kevés volt rajta, lehet, hogy ehelyett egy kis bőrt kellett volna venni), 1 kg bőrös csülökdarab, só, jó sok szemes és őrölt bors, őrölt erős fűszerpaprika, 3 szem borókabogyó, 2 darabka szerecsendió virág, 1 nagy hagyma bevágva, fél fej fokhagyma tisztítva, gerezdekben - lehetett volna többet is, 1 teáskanál házi vegetapor
Kedves Felhasználónk,
Sajnálattal értesítjük, hogy ennek a receptnek törölnünk kellett néhány elemét, plagizálás miatt. A szerző és kérte a tartalom eltávolítását.
A recept linkje:
http://www.gabojsza.hu/2017/10/preselt-kocsonya.html
Sajnáljuk a kellemetlenséget és kérjük máskor csak szabadon felhasználható tartalmakat másoljon.
Csaladireceptkonyv.hu
Újabban - mint a képen is látszik - fül és csülökhús is kerül bele, na meg jóóó sok fokhagyma
A megmosott, lecsepegtetett csülköket dörzsöld be sóval és borssal, majd tedd egy nagyobb, és mélyebb tepsibe. A sütőt melegítsd elő 180 fokra. Hámozd meg a hagymát és a fokhagymá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA páchoz egy keverőtálba öntsünk olajat, amire reszeljük rá a fokhagymákat, majd szórjuk bele a fűszerpaprikát, és a majorannát. Adjuk hozzá a mustárt, és sózzuk-borsozzuk az egés...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: NehézA karaj szeleteket kiverjük, és besózzuk. A tojásokat felverjük, megsózzuk. A sajtot (lehet edami, ementáli, pannónia, trapista, stb. ízlés szerint) lereszeljük....
Elkészítési idő: 15+30 perc süté Nehézség: KözepesElkészítése: A karajból levágunk 2 vékony szeletet és félre tesszük. Az egész karajnak a közepét kivájjuk, hogy egy cső szerű lyukas húsdarabunk legyen. Sózzuk, borsozzuk. A kivá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű