- 1 közepes banán
- 80 g kókuszliszt
- 100 g zabpehelyliszt
- 30 g mogyis-csokis fehérjepor
- 2 evőkanál holland, zsírszegény kakaópor
- 1 evőkanál eritrit
- 20 ml rumaroma
- 1 tk. vaníliaaroma
A hozzávalókat összegyúrjuk.
Felolvasztunk 100 g (50-60%) étcsokit. A felét simítsd egy sütőpapírra, dermeszd meg, kend rá a kész masszát, a tetejére mehet a maradék olvasztott csokesz.
Hűteni ajánlott 2-3 órát, majd éles késsel szeletelni, hogy ne törjön a csoki.
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd egy nagyobb és egy kisebb cipót formálunk belőle. A kizsírozott lisztezett őzgerincformát kibéleljük a nagyobb tésztával, beletesszük a tölt...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűLedarálom a diót és vékonyra vágom a mandulát. A 3 tojásfehérjét a 30 dkg porcukorral kemény habbá verem és hozzákeverem a 25 dkg darált diót. A masszából (nem Gábor!!!) kiflit f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz 2.5 dkg élesztőt a cukorral, a kefirrel és a tojások sárgájával simára keverjük egy habverő segítségével. Hozzáöntünk 2,5 dl kézmeleg tejet, majd 10 dkg lisztet is. Ezeket is...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesHozzávalókat összeturmixoljuk. Gofrisütőt bekapcsoljuk, pici olajjal bekenjük. Egy adaghoz ( 2 db) kb.1 merőkanálnyi massza kell.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű