4 darab filézett csirkemell
1 csésze barbecue szósz
1 konzerv ananászkarika
2 teáskanál szójaszósz
1 teáskanál apróra vágott fokhagyma
1 kaliforniai paprika felkockázva
2 közepes cukkini felszeletelve
újhagyma a tálaláshoz
A legjobb, ha grillen készítjük ezt az ételt, de konyhában is megoldható a dolog. A lényeg, hogy vágjunk a fóliából kb. 4 lapot, amelybe beleférhet a csirkemell és a zöldségek, és csináljunk kis csomagokat, egyenletesen elosztva az ananászt és a zöldségeket.
2. Egy kisebb tálban keverjük össze a barbecue szószt és az ananászlevet a konzervből, adjuk hozzá a szójaszószt és a fokhagymát. Tegyünk 2-2 evőkanállal a csirkemellekre, és hagyjunk meg kb. 1/4 csészével belőle.
3. A csirkemelleket grillezzük meg kb. 15 perc alatt, félidőben megfordítva őket. Tálaláshoz locsoljuk meg a csirkét a maradék szósszal.
A mézet keverd össze a mustárral, az olajjal és a zúzott fokhagymával. A húst tisztítsd meg, majd fűszerezd sóval, borsikafűvel, és kend be a mézes-rozmaringos keverékkel. Ügyelj,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa pulykamellet vékony szeletekre vágom. Megsózom és 10 percig állni hagyom. Közben a gombát megtisztítom, apróra vagdalom, majd az olajon, fedő alatt, sóval, borssal, saját levében...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: A húst csíkokra vágjuk és fűszerezzük. A szokásos módon panírozzuk, lisztbe, tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk és forró olajban megsütjük. Papírtörlőre szedjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőkészületek 30 perc Főzési idő: 1 óra Hámozzuk le a hagymát és szeleteljük őket. Egy serpenyőben 50 g vajat olvasztunk, benne megsütjük külön-külön a szalonnát, hagymát és a go...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű