1 üveg magozott meggybefőtt
3 dl víz
1 db citrom
1 cs puncspuding
1 cs vaníliás cukor
4 ek méz
2 tk fahéj
7-8 db egész szegfűszeg
A puncspudingot a meggy levével felfőzzük, miután puding állagú lesz, hozzáöntjük a meggyet, kifacsart citromot és a többi hozzávalót.
Egy lábasban olvaszd fel a tisztított vajat vagy vajat vagy kókuszolajat, és tedd bele a hagymát. Szórd meg fél teáskanál sóval, és 2-3 percig kavargatva pirítsd. Tedd hozzá a fűs...
Elkészítési idő: 15 Nehézség: NehézElkészítés: A beáztatott száraz babot felteszem főzni kb.3 liter hideg vízbe a nagy paprikával, babérlevéllel, sóval együtt. A birsalmát megtisztítom, meghámozom, cikkekre vágom, k...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Nos, fogtam a hagymát és a fokhagymát, lepirítottam fazékban,kókuszzsíron. 2. Rádobtam a megmosott és lecsepegtetett hajdinát, és együtt píritottam őket. 3. Ezután löttyinte...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldsegeket julienne-re (zsülien) vagod, a fel üveg bambuszt is ha nincs felvagva. A szaritott fafülgombat, belerakod forro vizbe szikkadni, ez puhara szivja magat, majd azt is ö...
Elkészítési idő: 1/2 h Nehézség: Könnyű