2 csirkemell filé
4 ek mustár
4 ek méz
tárkony
oregánó
bors
fűszerkeverék
1 konzerv gomba
1 csomag teljes kiőrlésű tészta
A csirkemellet apró csíkokra vágjuk.
Összekeverjük a mustárt, mézet és a fűszereket, majd ráöntjük a csirkemellre és betesszük 30 percre a hűtőbe.
Egy serpenyőbe pici olajat melegítünk és megpirítjuk a csirkemellet.
Ha szépen megpirult akkor hozzáadjuk a gombát és felöntjük vízzel és tovább főzzük míg megpuhul a gomba.
A tésztát megfőzzük fűszeres vízben majd leszűrjük.
Az alaposan megmosott, lecsöpögtetett csirkemájat vágd két részre a lebenyeknél. Sütés előtt érdemes papírtörlővel vagy szalvétával jól átnyomkodni, leitatva ezzel a nedvességet....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1, Tegyünk fel vizet forrni, ha felforrt, tegyünk bele 1 ek sót, és 2 ek olajat. Ebben főzzük meg a tésztát. 2. 2 ek olajon dinszteljük meg a kockára vágott vöröshagymát, majd ö...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Közepes1. Süssük meg a csirkét: Keverjük el a tojást a liszttel, forgassuk bele a csirkedarabokat, majd süssük ki a forró olajban. Tegyük egy papírtörlővel bélelt tálba. 2. Készítsük...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepeshúst csíkokra, a szalonnát, a meghámozott paradicsomot, a paprikát és a hagymát apró darabokra vágjuk. A fokhagymát lereszeljük. 2.A szalonnát addig pirítjuk, amíg kiolvad a zsí...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű