20 dkg karalábé nagy lyukú reszelőn reszelve
15 dkg retek nagy lyukú reszelőn reszelve
1 tk. só
15 dkg görög joghurt
1 gerezd fokhagyma reszelve vagy kinyomva
1 púpozott tk. mustár
pár csepp citromlé
pár tekerésnyi frissen őrölt bors
A reszelt karalábét és retket összekeverjük a sóval, és 5-10 percet állni hagyjuk.
Amíg a karalábé és a retek kiereszti a levét, az összes többit egy tálban elhabarjuk.
A kézzel kifacsart retket hozzákeverjük a joghurthoz, és már tálalhatjuk is. :
A reszelt karalábét és retket összekeverjük a sóval, és 5-10 percet állni hagyjuk.
Amíg a karalábé és a retek kiereszti a levét, az összes többit egy tálban elhabarjuk.
A kézzel kifacsart retket hozzákeverjük a joghurthoz, és már tálalhatjuk is. :
Az uborkát hosszában négybe vágjuk, majd egycentis darabokra szeljük. A zöldpaprikát hosszában félbevágjuk, kicsumázzuk, kierezzük, és félcentis csíkokra aprítjuk. A paradicsomot...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűkeverjük össze az olajat, a cukrot és a hagymát. Adjuk hozzá a tárkonyecetet. Keverjük bele a majonézt (eredetileg: Miracle Whip). Adjuk hozzá a reszelt sárgarépát és káposztát. Jó...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűElőször a tésztát sós, kevés olajat csepegtetve a vízbe kifőzzük, leszűrjük, hagyjuk kihűlni. Amíg hűl, addig elkészítjük a többi hozzávalót. A salátákat megmossuk, felcsíkozzuk....
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA mozzarellát lecsepegtetjük, és szeletekre vágjuk. A sajtot sózzuk, borsozzuk, oregánóval megszórjuk, és 1-1 szelet tisztított, vékonyra szeletelt paradicsommal cserépszerűen beta...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű