Birs 70 % alma 20% 10% cukor
Héjastól főzzük meg az almákat. Turmikszolás után a cukorral felfőzzük .és üvegezzük . A dunsztolás után mehet a kamrába.
Elkészítés A körtéket?? mosd meg, majd héjastul kockázd fel. tedd egy lábasba, facsard rá egy nagy citrom levét és reszeld hozzá 1/2 citrom héját, add hozzá a cukrot. Kezd el...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megmosott és meghámozott fügéket félbevágjuk. Nagyobb edényben összekeverjük a cukorral és a citromlével. Állni hagyjuk kb. 15-20 percig, hogy a cukor kissé megolvadjon, időközbe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKét narancsot folyó víz alatt alaposan megsikálunk. Ezt követően burgonyahámozóval két narancs héját lehámozzuk úgy, hogy a fehér része lehetőleg ne maradjon rajta. Kb. 20 g-ot...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A cukorból 1 liter vízzel szirupot főzünk. 2. A citromsavat belekeverjük és hűlni hagyjuk. 3. A citromot vékonyan meghámozzuk, az őszibarackokat elfelezzük, kimagozzuk,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű