3dl langyos víz,1ev margarin,1 tk so,1ek cukor,50 dk liszt, 1 cs száritott élesztö
A hozzávalokat összegyurjuk majd kelesztjük. Ha megkelt ujra átdolgozzuk, és ha ujra megkelt formázzuk és sütjük.
A hozzávalókból kissé lágyabb tésztát dagasztok, majd hagyom duplájára kelni. Kb. 45-60 perc kell neki. Ezután 8 egyforma darabba vágom, gömbölyítem őket, hagyom 5-10 percig pihenn...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézMindent összekevertem. Pihentettem 30 percet, kinyújtottam, ment rá zöld hagyma és sajt, 2 cm csíkoztam,feltekertem és a csigákat liszteztem, kinyújtottam és kis túróval, zölddel s...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. U zdjeli izmiješati prosijano brašno, kvasac, šećer i sol. Dodati mlaku mješavinu mlijeka, vode i ulja, pa zamijesiti glatko tijesto. Ako se tijesto jako lijepi, dodati još 10...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojást villával fellazítjuk. A többi hozzávalót mély tálba mérjük, összekeverjük, beledolgozzuk a tojást, és a masszát gombóccá formáljuk. 10 percre félretesszük. Lisztezett fel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű