Csemege édes kukorica,
só-aki szereti
víz
A kukoricákat a külső héjától megfosztom, hagyok rajta a belső vékony héjból és bő vízben felteszem főni. Amikor megfőtt, kiszedem leszedem a maradék héjat és tálalom.
Jó étvágyat kívánok.
A hal grillezésénél ugyanis mindig szem előtt kell tartani, hogy viszonylag gyorsan átpárolódik, így nem szabad sokáig a tűzön hagyni, mert akkor kiszárad. http://www.mindmege...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Az avokádót kettévágjuk, a magját kivesszük, és kikanalazzuk az avokádót egy tálba. 2. A fokhagymát megpucoljuk, és lereszeljük az avokádóhoz. 3. Egy villával összetörjük...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA paradicsomot, paprikát, hagymákat olajjal és a sóval felteszem főni. Mielőtt összemixeltem beleraktam a fűszereket és a cukrot. Ezekkel együtt még főztem 5 percet. Amennyire csa...
Elkészítési idő: 1 nap Nehézség: KönnyűA banánt villával nyomkodd össze, majd keverd össze az összes hozzávalót és 200°os előmelegített sütőben süsd 15-20 percig! ?
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű