1 kg. gomba,
3 evőkanál olaj,
2 fej vöröshagyma,
1,5 evőkanál pirospaprika,
só,
2 db. paradicsom,
2 db. zöldpaprika,
Az összevágott hagymát az olajban, fedő alatt megpirítjuk, a pirospaprikával meghintjük, a friss paradicsomot, paprikát beletesszük, és egy kevés vízzel félóráig főzzük, hogy szép sima mártást kapjunk. Ekkor rakjuk bele a megtisztított, cikkekre vágott gombát, megsózzuk, és puhára pároljuk.
Most galuskát készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok.
A torzsájától megtisztított vörös káposztát vékony csíkokra vágjuk, az elnegyedelt almát vékony szeletekre vágjuk, a hagymát pedig felkockázzuk. Mély teflonserpenyőben az olajat fe...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: KönnyűTekercseljünk: 1. Először készítsük el a tölteléket. Ehhez a zöldségeket szeleteljük/reszeljük szép vékonyra. (Én a konyhai robotgépemet használtam.) Majd 1 ek. kókuszzsíron futta...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMelegítsük elő a sütőt 210fokra. Egy nagyobb sütőformát béleljünk ki sütőpapírral. Szurkáljuk meg villával a burgonyákat egy kicsit, majd süssük 40-45 percig, amíg meg nem puhulna...
Elkészítési idő: 1óra Nehézség: KönnyűElőször a paradicsomos szószt készítsük el. A sűrített paradicsomot keverjük simára a vízzel. A vöröshagymát, a fokhagymát, és a bazsalikomot vágjuk fel apróra. Hevítsük fel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű